Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- طراحی یک نوع پوشش که در شان بانوی ایرانی توسط طراحان خوب داخلی می‌تواند به مرور جذابیت الگو‌های غربی را از بین برده و بانوان را به پوشش ایرانی و اسلامی سوق دهد. تاریخ انتشار: 12:12 - 22 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۴۱۲۹۶ به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، فروش مانتو‌های جلو باز و شیشه‌ای یکی از معضلاتی است که موجب شده الگو و فرهنگ اصیل پوشش ایرانی خدشه دار شود و این موضوع از سوی اهالی فرهنگ ایرانی و اسلامی به شدت مورد انتقاد قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این در حالی است که ایران و ایرانی قدمت بالایی در فرهنگ و تمدن دارد و پیروی از آداب و رسوم و پوشش غربی‌ها که برای خودشان نیز جذاب نیست در نوع پوشش باب شده و برتن بانوان ایرانی نمایان شده است.  
به علاوه موضوع طراحی لباس ایرانی باید از سوی طراحان داخلی انجام شود و با وجود کوتاهی که صورت گرفته تولید کنندگان اقدام به الگو برداری از مدل‌های غربی می‌کنند و اتحادیه پوشک و صنف تولید کننده باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشد، زیرا در کمتر مغازه‌ای در سطح شهر دیده می‌شود که مانتو دکمه دار و در شان بانوان ایرانی موجود باشد.
نکته قابل توجه اینجاست برای جمع آوری مانتو‌های جلو باز و شیشه‌ای بازرسان اقدام به نظارت و جمع آوری می‌کنند، اما نه تنها این موضوع کارساز نیست بلکه حساسیت‌ها را بر این امر افزایش می‌دهد و تا زمانیکه فرهنگ سازی و الگو‌های مناسبی برای لباس بانوان ایرانی وجود نداشته باشد الگو‌های غربی جای خود را در میان مردم خواهند داشت و بازرسی و جمع آوری آن از واحد‌های صنفی سطح شهر نمی‌تواند فرهنگ مربوط به آن اصلاح کند.
در این میان خرید از مزون‌های خانگی و فضای مجازی جای خود را به واحد‌های صنفی فروش البسه داده است و در این شرایط هیچ کس مسئول جمع آوری اینگونه فروش‌ها نیست به همین دلیل جمع آوری مانتو‌های جلو باز و شیشه‌ای که در شان بانوی ایرانی از مغازه‌های مانتو فروشی نمی‌تواند فرهنگ پوشش اسلامی را اصلاح کند.  
شایان ذکر است که طراحی یک نوع پوشش که در شان بانوی ایرانی توسط طراحان خوب داخلی می‌تواند به مرور جذابیت الگو‌های غربی را از بین برده و بانوان را به پوشش ایرانی و اسلامی سوق دهد.
گزارش میدانی خبرگزاری میزان از خیابان‌های اصلی فروش مانتو در تهران حاکی از آن است که همچنان فروش مانتو‌ها با طراحی نامتعارف به صورت جلو باز و پارچه‌های شیشه‌ای ادامه دارد و متاسفانه استقبال خوبی از خرید آن‌ها نیز می‌شود.
یکی از فرودشندگان این واحد‌های صنفی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان در خصوص جمع آوری مانتو‌های نامتعارف از مغازه‌ها گفت: بازرسی و تذکر از سوی بازرسان اتحادیه صورت می‌گیرد، ولی مشتریان برای اینگونه البسه بسیار زیاد است و ما به یک یا چند روز نمی‌توانیم کل البسه مغازه‌های خود را تغییر دهیم و با فروش به صورت حراج و به مرور مانتو‌های جدید را جایگزین می‌کنیم.
وی در ادامه افزود: خریداران از مانتو‌های دکمه دار و قدیمی که مدل خاصی ندارند استقبال نمی‌کنند و رگال این مدل مانتو شاید هفته به هفته هم مشتری نداشته باشد و اکثرا به دنبال مدل‌های و سبک‌های جدید هستند که اگر ما اقدام به فروش آن نکنیم واحد‌های صنفی اطراف مشتری بیشتری جذب می‌کنند و باید با این وجود واقعیت را بپذیریم که با توجه به نبود الگوی زیبای ایرانی برای لباس‌های بانوان باید در انتظار اینگونه الگو برداری ناصحیح باشیم.  
این فروشنده در پاسخ به اینکه آیا مانتو‌ها دکمه دار در مغازه شما موجود است گفت: به تعداد انگشتان یک دست هم مانتو دکمه دار در مغازه نداریم در هفته شاید یک نفر به دنبال این مدل مانتو نباشد به همین دلیل ما هم هزینه برای خرید آن نمی‌کنیم.
در این رابطه ابوالقاسم شیرازی رئیس اتحادیه پوشاک درباره برخورد با متخلفان تولید پوشاک نامتعارف گفت: اگر تولید و عرضه مانتو نامتعارف را تخلف به شمار بیاوریم در کل کشور فراگیر بود با توجه به رکود بازار این مانتو‌ها بسایر خوب به فروش می‌رفت و هزینه‌های واحد‌ها را جبران می‌کرد، اما با هشدار‌ها و تشدید بازرسی ها، ۹۰ درصد تولیدکنندگان و عرضه کنندگان، از تولید و عرضه مانتو‌ها نامتعارف به سمت مانتو‌های متعارف چرخش داشته اند.
وی با بیان اینکه روزانه حدود ۳۰۰ واحد صنفی نظارت می‌شوند گفت: حدود ۱۰۰۰ واحد تولید و فروش اخطار دریافت کردند و در مرحله دوم مراجعه، ۷۰ درصد رویه خود را اصلاح و ۳۰ درصد مابقی اخطار پلمب دریافت کردند و به نوبت پلمب شدند.
شیرازی با بیان اینکه ۹۰ درصد تولیدکنندگان مجاز مانتو و پوشاک نامتعارف تولید نمی‌کنند، افزود:، اما همین مانتو‌ها و پوشاک‌های نامتعارف در شهرستان‌ها در حال توزیع است و باید با این رفتار‌های چندگانه برخورد شود.

براساس این گزارش تا نبود یک الگو و فرهنگ صحیح برای لباس بانوان ایرانی باید انتظار جلوان مدل‌های غربی در واحد‌های صنفی فروش، فضای مجازی و مزون‌های خانگی را داشت و بازرسی و تذکر با وجود جذب این مدل‌ها برای پوشش چاره ساز نخواهد بود.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مانتو پوشش واحدهای صنفی نظارت فرهنگ سازی ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۹۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۱۳ هزار تن سیر در دزفول

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، بهروز قمرزاده با اشاره به پایان برداشت سیر در دزفول گفت: ۵۳۵ هکتار از زمین‌های کشاورزی دزفول در سال زراعی ۱۴۰۳- ۱۴۰۲ به کشت سیر اختصاص یافت و کشاورزان امسال ۱۳ تن محصول برداشت کردند.

وی با اشاره به کیفیت بالای سیر تولیدی دزفول، افزود: کیفیت بالای سیر تولیدی این شهرستان باعث شده تا علاوه بر مصرف این محصول در دزفول و خوزستان به سایر استان‌های کشور و درصورت فراهم بودن شرایط، به کشور‌های حاشیه خلیج فارس و روسیه نیز صادر می‌شود.

قمرزاده ادامه داد: به منظور ارتقای سطح کیفی سیر تولیدی دزفول و کمک به بازاریابی فروش این محصول، علاوه بر برگزاری دوره‌های آموزشی و ارائه توصیه‌های فنی برای تنظیم بازار فروش سیر تولیدی این شهرستان اقدام شده است.

برداشت سیر در دزفول هرسال از اوایل اسفند ماه آغاز می‌شود و تا اوایل اردیبهشت ادامه دارد.

سال گذشته زراعی ۹ هزار تن سیر از ۳۷۰ هکتار از مزارع دزفول برداشت شد که امسال با ۴ هزار تن افزایش، به ۱۳ هزار تن رسید.

دیگر خبرها

  • ایلان ماسک راه جولان خودروهایش در چین را باز کرد
  • الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی در تمام شهرها اجرا شود
  • طرح جنگل‌داری چندمنظوره با رویکرد حفاظتی و توسعه توریسم بررسی شد
  • هوش مصنوعی و حجیت فتوا
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر در دزفول
  • انسیه خزعلی : الگوی ایرانی - اسلامی را در خانواده ها احیا می کنیم/ جنبش تعهد به خانواده را مطرح کرده ایم
  • پنج هزار و ۵۵۸ متقاضی واحدهای مسکن ملی در زنجان تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند
  • تخصیص پروژه مسکن به بیش از هزار نفر از متقاضیان نهادهای حمایتی در استان
  • ۵۵۵۸متقاضی واحدهای مسکن ملی درزنجان تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند
  • ۱۳ هزار نفر در شهرستان خلخال تحت پوشش تامین اجتماعی